Ivona Andričević, physioth

 • Fitness trener

  05.10.1999.

 • Obrazovanje

  2018 - ...

  2018. godine završila je srednju Medicinsku školu u Bjelovaru, smjer fizioterapeutski tehničar. Obveznu stručnu praksu obavljala je u Općoj bolnici Bjelovar na odjelu fizikalne terapije. Trenutno studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu smjer fizioterapija.

 • Radno iskustvo

  2018 - ...

  Stručna praksa na fakultetu obavljena u Domu zdravlja Zagreb- zapad. Tijekom stručne prakse susretala se s pacijentima svih dobnih skupina, od djece do starije populacije. Upućena je u rehabilitaciju i kineziterapiju osoba sa problemima s koljenom gdje je najčešća ozlijeda ruptura prednjeg križnog ligamenta te rehabilitaciju kod ozlijeda ramena,lakta, kuka i gležnja. Osobama s bolovima u leđima i vratu je pokazivala medicinsku gimnastiku i provodila masažu.

 • Sportsko iskustvo

  2012 - ...

  Članica je ženskog odbojkaškog kluba od 2012. godine gdje je član prve ekipe. Prisustvovala je brojnim županijskim i državnim natjecanjima iz odbojke te postizala mnogobrojne uspijehe i visoka mjesta. Proglašena je za najbolju mladu nadu kluba u sezoni 2014./2015. Također ima položen ispit za sudca na gradskoj razini.

 • Fitness Step

  2018 - ...

  01. rujna 2018. počinje raditi kao trenerica u fitnessu Step.