O teretani Fitness Step

Ostvarite svoje snove uz najbolju teretanu u gradu, Fitness Step.

Fitness centar Step osnovan je u listopadu 2016.godine. Vrlo brzo nakon osnivanja postaje jedan od vodećih fitness centara u Bjelovaru. Brojimo oko 1000 članova,od kojih je 300-tinjak redovno aktivnih. Centar je opremljen novim i modernim spravama,dvoranom za pilates, aerobic,trx/girje,cardio dvoranom,te fitness dijelom koji se prostire na 500-tinjak m2. Uz učestalo nadopunjavanje sadržaja,pokušavamo našim članovima omogućiti najkvalitetnije vježbanje. Usmjereni smo na rekreaciju, rehabilitaciju, kondicijske treninge te grupne treninge.

Naše educirano stručno osoblje je tu kako bi vas što prije doveli u formu te se brinuli o vašoj sigurnosti, ili vas jednostavno uputili u ispravno izvođenje vježbi. Nudimo nekoliko programa, od početničkih sve do onih za malo ozbiljnije rekreativce, ali i profesionalne sportaše. Ostvarili smo uspješnu sportsku suradnju sa više sportskih udruga u gradu Bjelovaru, a cilj nam je taj broj povećati. U sklopu partnerstva često imamo promotivne akcije za naše članove. Također, povremeno organiziramo edukacijska predavanja vezana uz vježbanje, odnosno zdravi život.

Nudimo i grupne treninge (Aerobic, pilates, TRX + girje + teretana) pod vodstvom naših trenera ili vanjskih suradnika. Treninzi se održavaju 2 puta tjedno u popodnevnim/večernjim terminima, a prijaviti se možete ovdje. Ukoliko volite rad sa trenerom, ali ste više pristrani individualnom radu, nudimo i individualne treninge. Naš stručni trener izradit će program prema Vašim potrebama i mogućnostima, te biti uz vas u njegovom izvođenju. Kompletan cjenik naših usluga možete provjeriti provjeriti ovdje.

Nalazimo se u ulici A.Mihanovića 21a (preko puta caffe bar-a Forum)

Girje