Mario Culjak, upr.iur.

 • Fitness trener

  21.08.1980.

 • Obrazovanje

  Diplomirao 2008.

  Školovao se na Društvenom veleučilištu Zagreb, gdje je 2008. godine stekao titulu upravnog pravnika. Dugi niz godina bavio se tenisom te je bio rangiran na listi HTS-a (hrvatskog teniskog saveza), a 2014. godine u Mariboru je postao teniski trener. Prisustvovao je brojnim teniskim kongresima, odnosno seminarima za edukaciju teniskih trenera u organizaciji HTS-a.

 • Radno iskustvo

  2006. - ...

  Trener je u teniskom klubu "TIM" Bjelovar. Škola TK "TIM" trenutno broji preko 50 polaznika, djece od 5-18 godina starosti. Svoje trenersko iskustvo započeo je pred 10-tak godina, te je utjecao na razvoj brojnih mladih tenisača. U svojoj dugoj sportskoj karijeri sudjelovao je na raznim natjecanjima i ostvario brojne sportske uspjehe (više puta finalist gradskog i županijskog prvenstva u tenisu, pojedinačno i u parovima, sudjelovanje na državnim prvenstvima u tenisu i squashu - 11. mjesto 2011. godine, 3. mjesto na studentskom prventsvu u squashu, razni drugi rezultati u različitim sportovima – npr. 2.mjesto na turniru ulične košarke (streetball) 2001.g. i mnogi dr.).

 • Fitness Step

  2016 - ...

  19. listopada 2016. počinje raditi kao trener u fitnessu Step. Uz Roberta, jedan je od naša 2 trenera koji su uz vas u vašim transformacijama. Svojim stručnim znanjem pomoći će vam pri izvođenju vježbi, njihovom učenju, usavršavanju i ispravljanju grešaka, te osmišljavanju programa vježbanja.