Robert Milčić, prof. Kineziologije

 • Fitness trener

  21.10.1982.

 • Obrazovanje

  2002 - 2008

  Završio je srednju Komercijalnu školu. Od 2002. do 2008. školovao se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je stekao zvanje profesora Kineziologije i specijalizirao fitness usmjerenje.
  Tijekom desetogodišnjeg trenerskog iskustva pohađao je brojne znanstvene konferencije te sudjelovao na istim, sudjeluje u radu na magistarskim radovima i doktorskim disertacijama profesora Kineziološkog fakulteta, radi sa vrhunskim sportašima (NK Dinamo, nogometna, košarkaška i rukometna reprezentacija, Marin Čilić, Filip Ude te mnogi drugi), radi kao kondicijski trener u Atletskom klubu Bjelovar sa sportašima sa posebnim potrebama (bacanje kugle i diska), voditelj sportske rekreacije i radionice u UDPNHDBR (Udruga djece poginulih i nestalih u domovinskom ratu) te i dalje sudjeluje u mnogim aktivnostima vezanim uz djecu, rekreaciju i zdravlje.

 • Radno iskustvo

  2005 - ...

  Od 2005. do 2008. radio je u dijagnostičkom laboratoriju na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te surađivao sa brojnim vrhunskim sportašima, olimpijcima i reprezentativcima. Paralelno radi kao fitness trener u Fitness klubu Aerofitness kao trener i privatni trener. Od 2008. do 2011. radi u Wellness centru Coner u hotelu Sheraton kao fitness trener. Uz poslove fitness trenera radi privatne i grupne treninge (aquafitness, powermix, power kettlebell). 2012. radi kao voditelj škole u prirodi (osnovna škola) za turističku agenciju Mediaturist iz Zagreba te kao fitness animator za Carpe Diem entertainment company. Od rujna 2012. radi kao trener i privatni trener u fitness – u Ultragym u Zagrebu. Od 2014. do 2016. radi kao fitness instruktor za Carpe Diem entertainment company na moru, u Sloveniji i zadnjih 6 mjeseci na Thailandu.

 • Fitness Step

  2016 - ...

  19. listopada 2016. počinje raditi kao trener u fitnessu Step. Tijekom ljetnih mjeseci radi kao učitelj plivanja na gradskom bazenu. Od kolovoza 2016. radi kao kondicijski trener seniorima RK Bjelovar a od rujna počinje raditi kao učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture u II. osnovnoj školi u Bjelovaru.