Zoran Turudija

 • Predsjednik i voditelj

  22.04.1989.

 • Obrazovanje

  2004. - 2008.

  Školovao se u Ugostiteljskoj i prehrambenoj školi Bjelovar, smjer Hotelijersko-turistički komercijalist. Nakon završene srednje škole započeo je sa dodatnim tečajevima za barmena. 1. stupanj završio je u MixyFlairStyle Zagreb, a 2. stupanj u Flair Bar Bjelovar, čiji je član i jedan od osnivača.

 • Radno iskustvo

  2008. - ...

  Svoje radno iskustvo započeo je za vrijeme školovanja, konobareći na svatovima, krstitkama i karminama. Završetkom školovanja 2008. godine počeo je raditi kao konobar i voditelj Caffe bar-a "Viktoria", gdje je započeo svoju karijeru kao voditelj i radio do 2012. godine. Nakon toga je postao voditeljom Bjelovarskog gradskog bazena te radio u raznim drugim ugostiteljskim objektima. Direktor je i vlasnik tvrtke UKOR j.d.o.o. za ugostiteljstvo. te je predsjednik i voditelj Fitness centra step.

 • Fitness Step

  2016 - ...

  Jedan je od osnivača Fitness centra Step. Odgovoran je za vođenje fitnessa, upravljanje njime, organiziranje raznih aktivnosti, rad na recepciji itd. Također je tu kako bi vam pomogao sa bilo kojim problemom vezanim uz teretanu, koji nije vezan uz vježbanje u njoj. Također, rado će poslušati svaku sugestiju ili primjedbu.